25% OFF ALL WHEAT OUTERWEAR - ONLY VALID UNTIL 28/10

€ 0,00
0

You have no items in your shopping cart.

Search

Ben je van gedachten veranderd na een aankoop?
Bij House of Kids betalen we graag elk item (inclusief items uit de sale) binnen 30 dagen na de datum van ontvangst van je pakket aan je terug indien je, om welke reden ook, van gedachten bent veranderd over je aankoop en deze retourneert.

Plaats elk artikel met aangehechte labels in de originele verpakking en verpak alle te retourneren items samen zorgvuldig in een stevige verpakking. Schoenen mogen uitsluitend worden geretourneerd in hun originele, onbeschadigde doos, aangezien dit als onderdeel van het artikel wordt beschouwd.

Gebruik de schoenendozen daarom niet als buitenste verpakking, maar verzend deze altijd in een stevige doos.

Je kunt een pakket dat je bij House of Kids hebt besteld niet weigeren wanneer deze is bezorgd. Als je het pakket weigert voor ontvangst, dien je zelf de retourzending te betalen. We zullen tevens de verzendkosten niet terugbetalen. Mocht je een artikel niet willen houden, dan dien je deze naar ons terug te sturen. Wij raden je aan om het pakket verzekerd van een trackinglink te verzenden. Zo is de verzending altijd verzekerd. 


Artikelen retourneren
Vul het bijgevoegde retourformulier in dat je bij je bestelling hebt ontvangen en stuur het mee met de te retourneren artikelen.

Eenvoudig retourneren d.m.v. het voorgedrukte retourlabel wat u bij uw order ontvangt. De kosten voor het gebruik van dit label bedragen € 6,50

Je kunt natuurlijk ook op eigen kosten artikelen naar ons terugsturen via het onderstaande adres:

House of Kids
Jernaldervej 10
8300 Odder
Denemarken

Als je problemen ondervindt met betrekking tot het retourproces, neem dan contact met ons op via info@houseofkids.com
We doen er alles aan om retourzendingen zo snel mogelijk af te handelen. Het kan tot uiterlijk 14 werkdagen na ontvangst van je goederen duren voordat je de terugbetaling ontvangt. Als je een artikel wilt ruilen, plaats dan direct een nieuwe bestelling voor een ​​snelle levering en om ervoor te zorgen dat je factuur overeenkomt met de artikelen die je ontvangt.

Alle specificaties en prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen zonder kennisgeving vooraf worden gewijzigd.

ONLANGS BEKEKEN
FAVORIETEN

Bekijk alles (

)

Gratis verzending naar NL voor orders vanaf €75
 

Neem contact met ons op

Wij beantwoorden e-mails
Binnen 24 uur
op werkdagen.
 

Neem telefonisch contact met ons op

Wij helpen je graag
(45) 87 800 406
 

Openingstijden

  • Maandag - Vrijdag: 08:00-16:00 uur