SAVE 30% ON BISGAARD - CLICK HERE

€ 0,00
0

You have no items in your shopping cart.

Search

House of Kids is opgericht door Helle Guldmann. Helle is getrouwd met Per, samen hebben ze twee kinderen, Cecilie en Nicolai. Ik houd van kindermode en heb in 2005 House of Kids opgericht. In eerste instantie bewaarde ik alle producten thuis, want House of Kids was bedoeld als een kleine webshop met 5 tot 7 merken. Mijn eerste merken waren Mini A Ture, MP, Okker Gokker, Serendipity en Rützou. Na een half jaar verhuisde ik de producten naar mijn werkplek (een gedeeld kantoor, waar ik werkte als zelfstandig grafisch ontwerper) om de artikelen te kunnen verpakken en verzenden voordat ik naar huis reed naar mijn gezin.

Alles deed ik zelf – de productfotografie, producten uploaden in de webshop en ook het inpakken en verzenden. Tegelijkertijd werkte ik als grafisch ontwerper en waren de dagen gewoon niet lang genoeg. De webshop groeide sneller dan ik had verwacht en binnen de eerste twee jaar moesten de producten drie keer naar grotere opslagruimtes verhuizen. Het werd tijd om twee medewerkers aan te nemen. Op dat moment realiseerde ik me ook dat ik een keuze moest maken - tussen mijn werk als grafisch ontwerper en House of Kids. Mode is spannend, en je ontmoet veel creatieve mensen met geweldige ideeën. Bovendien was (en is) House of Kids mijn kleine ondernemersavontuur, dus de keuze was snel gemaakt!

Ik ben altijd op zoek naar nieuwe en enerverende producten voor in de webshop. Op dit moment hebben we een grote collectie voor baby's, kinderen en jongeren - maar de stijl en wensen van onze klanten veranderen voortdurend en daarom doen wij steeds opnieuw nieuwe inspiratie op bij modebeurzen in zowel Denemarken als in de rest van de wereld. Op houseofkids.nl vind je natuurlijk populaire merken, maar ook kleine en "upcoming" merken, want ik houd van de ziel en spirit die kleine merken kenmerken.
House of Kids is sinds de start in 2005 in Denemarken ieder jaar gegroeid en tegenwoordig hebben we een sterk team dat klaarstaat om je te helpen bij al je vragen over onze producten, leveringen, etc. Ik vind het erg belangrijk dat we een positieve sfeer hebben op kantoor en goed samenwerken om zo onze klanten de allerbeste service en een positieve ervaring te bieden.

ONLANGS BEKEKEN
FAVORIETEN

Bekijk alles (

)

Gratis verzending naar NL voor orders vanaf €75
 

Neem contact met ons op

Wij beantwoorden e-mails
Binnen 24 uur
op werkdagen.
 

Neem telefonisch contact met ons op

Wij helpen je graag
(45) 87 800 406
 

Openingstijden

  • Maandag - Vrijdag: 08:00-16:00 uur